ÎMPREUNĂ SALVĂM GOSPODĂRIILE DE SUBZISTENȚĂ
ȘI CONTRIBUIM LA ÎNSĂNĂTOȘIREA ORĂȘENILOR
Legume de țară

Am primit un mesaj de la niște oameni tare faini și așa am ajuns să-i cunoaștem pe cei de la Legume de Țară, din Albota, ARGEȘ.

Povestea lor este tare frumoasă, oameni care , în ciuda piedicilor de tot felul, nu au renunțat la principiile și la dragostea pentru agricultura țărăneasca tradițională, reușind să obțină produse fără îngrășăminte chimice sau pesticide. Au pornit de la un solar de 600m² și au ajuns astăzi să cultive 1200m² de solar si 1 ha de teren în aer liber, unde produc morcovi, ceapă, usturoi, rucola, salată, ridichi, păstârnac, leuștean, pătrunjel, roșii, castraveți, ardei, cartofi…toate cu gustul copilăriei, când culegeam roșia de la bunica din grădină, o ștergeam de pantalonii scurți și mușcam cu poftă !

Despre prețuri și produse disponibile puteți afla aici: http://legumedetara.ro/. Cel care vi le va aduce în fața ușii este Ovidiu, unul dintre producători. El, împreună cu părinții săi și cu câțiva oameni destoinici din sat, se ocupă de toate produsele, lucrând pământul manual, ca odinioară, cu respect fată de țărâna care ne hrănește pe toți.

Valentina, cea cu care am vorbit, a ținut să spună că ușa gospodăriei lor este deschisă, cei care doresc să comande produse și să se asigure ca sunt 100% naturale, îi pot vizita oricând. Sau pot face o vizita virtuală, ceea ce ne-a plăcut tare mult și vă sfătuim să faceți și voi. Adică vă puteți uita în timp real ce fac acești oameni minunați în grădină: http://legumedetara.ro/index.php?route=information%2Fsitemap&cam=2

Puteți comanda produsele dorite, în Argeș sau Bucuresti, accesand site-ul sau sunând-o pe Valentina la tel : 0721 957193.

Dumnezeu să vă-mburde-n rai!
Alegeți românește! Țăranii și producătorii români chiar pot hrăni bine România!

Gospodaria:

Albota, Argeș

Caută:

50 familii (100 persoane)

Telefon:

adopta pentru a vizualiza

Facebook:

Livrare:

Brașov, Argeș

Este mic producător

PRODUSE

legume
ADOPTĂ ȚĂRAN!
Adauga comentariu
Adauga mesaj

Rusu Elena

Buna dimineata! Suntem amatori de legume ,fructe,verdeturi.

Marius Neata

Buna ziua, Am vrut sa va contactez prin intermediul acestui site pentru a ajuta promovarea ideei. Sunt interesat de cosul cu de toate, parca asa se numeste, si as dori sa stiu daca faceti livrari in Bucuresti si sambata. Multumesc frumos O zi buna Marius Neata

anca negescu

sunt interesata de legume proaspete romanesti,livrate la domiciliu

maria m

As dori o sursa sigura pentru produse organice