ÎMPREUNĂ SALVĂM GOSPODĂRIILE DE SUBZISTENȚĂ
ȘI CONTRIBUIM LA ÎNSĂNĂTOȘIREA ORĂȘENILOR
Grădina cu căpșuni

Pentru că vine în curând sezonul lor, ce poate fi mai minunat decât să avem șansa să savurăm căpșuni parfumate, cultivate 100% natural, într-o gradină aflată la 40km de București?
Mariana Neacșu ne-a scris pe pagină pentru a ne povesti despre grădina cu căpșuni a părinților săi și despre modul în care aceștia le cultivă.
Părinții săi s-au ocupat dintotdeauna cu agricultura, iar căpșunile au fost pasiunea lor, astăzi cultivându-le pe o suprafață de aproximativ 1000mp.


Căpșunile sunt crescute cât se poate de natural, doar cu multă grijă, apă și soare și protejate cu paie de grâu împotriva dăunătorilor. Asta se simte în gustul lor minunat, care dă dependență. Pentru că pun accent pe calitate, obțin o recoltă de aproximativ 400 kg, în condițiile în care, dacă ar fi stimulate, ar putea obține și 2000 kg. Și această cantitate variază, în funcție de condițiile meteo. De asemenea, nefiind tratate, fructele sunt culese și vândute în aceeași zi, neputând fi ținute în lădițe. Prețul acestora este de 10 lei/kg, livrate în București.

Puteți să comandați deja minunatele fructe, care vor începe să se coacă pe la începutul lunii următoare, la nr de tel 0768702740. Papilele voastre gustative vor fi încântate. Și s-ar putea să mai ceară:-) 

Dumnezeu să vă-mburde-n Rai! 

Gospodaria:

Bucuresti, București

Caută:

100 familii (200 persoane)

Telefon:

adopta pentru a vizualiza

Livrare:

București

Este mic producător

PRODUSE

căpșuni
ADOPTĂ ȚĂRAN!
Adauga comentariu
Adauga mesaj

Seclaman Doina

As dori, in prima faza, 6 kg de capsune, foarte coapte, urmand ca ulterior, sa comand cantitati mai mari, in functie de calitatea capsunelor. Cu multumiri, Doina Seclaman

Irina Popescu

Si eu as vrea sa comand 3 kg pentru inceput. Presupun ca abia in mai-iunie se va face livrarea. Se poate veni la gradina pentru a le culege singuri? E o practica noua foarte apreciata de cumparatori. Multumesc si mult spor in toate!

Virginia Nicolau

Ma intereseaza oferta dvs.Se poate cumpara saptamanal 4kg. Ma intereseaza sa cumpar 4kg pe saptamana.