ÎMPREUNĂ SALVĂM GOSPODĂRIILE DE SUBZISTENȚĂ
ȘI CONTRIBUIM LA ÎNSĂNĂTOȘIREA ORĂȘENILOR
Ioan - plantaţie căpşuni

Aşa cum spuneam deunăzi, încercăm să promovăm țărani din cât mai multe județe. Și ne bucurăm tare mult că a venit timpul să promovăm un țăran fain din Târgu-Lăpuș.

Într-o zonă în care nu prea sunt dese plantațiile de căpșuni, Ioan s-a hotărât să cultive nu unul, ci trei soiuri de căpșuni ! Unele timpurii, care sunt gata de a fi savurate , celelalte fiind gata spre toiul verii.
Pasionat fiind de horticultură și moștenind dragostea pentru munca pământului de la bunicii săi - dimpreună cu terenul pe care cultivă înmiresmatele căpșuni- Ioan are grijă ca roadele să crească natural. Tot ceea ce foloseste este gunoi de grajd. În combinație cu aerul pur al Maramureșului și cu soarele prietenos, căpșunile lui Ioan se înroșesc în obraji și capătă un parfum irezistibil, numa’ bune să fie culese!

Pentru că tot conceptul nostru se bazează pe stabilirea unei relații de durată între orășeni și țărani și, totodată, pe facilitarea contactului direct între orășean și țăranul tradițional, am căzut de acord cu Ioan ca cei interesati de căpșunile sale maramureșene pot merge și personal să le culeagă, dupa ce, desigur, vorbesc cu el în prealabil.

Prețul căpșunilor este de 8lei/kg și sunt distribuite în Târgu-Lăpuș. Cei din orașele din vecinatate – băimărenii, de pildă- pot face o cură de aer curat și de sport, culegând căpșuni și plecând cu ele acasă, să ducă și prietenilor!

Puteți vorbi despre toate aceste lucruri direct cu Ioan, la telefoanele : 0751 792 581 sau 0767 635587. Puteți arunca o privire și pe pagina https://www.facebook.com/Plantație-căpșuni-Târgu-Lăpuș-1603484129889115/?__mref=message_bubble

Dumnezeu să vă-mburde-n Rai

Gospodaria:

Targu Lapus, Maramureș

Caută:

100 familii (200 persoane)

Telefon:

adopta pentru a vizualiza

Facebook:

Livrare:

Târgu Lăpuş

Este mic producător

PRODUSE

căpşuni
ADOPTĂ ȚĂRAN!
Adauga comentariu
Adauga mesaj

Lese Ioan

Cine doreste sa achizitioneze stoloni vigurosi de capsuni sa ma contacteze la nr 0751792581

Olariu

As dori si eu o ladita de capsuni Multumesc.

Alecu Nicoleta

In Bucuresti ajung ??

LILIANA PETRESCU

Puteti livra si in Galati?

Ioan

Fructele sunt foarte perisabile, iar daca le trimit prin curier nu ajung proaspete la dvs, imi pare rau..singura varianta e sa le ridicati direct de pe plantatie sau din orasul Targu Lapus, multumesc.

Raluca

Buna ziua, As dori sa cumpar niste capsuni. Cum le pot achizitiona? Livrati si in Bucuresti?