ÎMPREUNĂ SALVĂM GOSPODĂRIILE DE SUBZISTENȚĂ
ȘI CONTRIBUIM LA ÎNSĂNĂTOȘIREA ORĂȘENILOR
Gospodăria Culea

Faceți cunoștință cu familia Culea, o mână de oameni harnici care susțin cu toată dragostea o gospodărie fructuoasă, formată din câteva zeci de viețuitoare. Octavian este cel ce se ocupă de întreținerea celor 40 de capre din gospodărie, alături de câteva ajutoare de nădejde, care se îndeletnicesc cu arta mulsului și nu numai.

Caprele din gospodăria Culea ies zi de zi la pășunat pe meleaguri râșnovene. Ele dau în jur de 35 litri de lapte zilnic, din care Ocatvian face telemea proaspătă de capră. Noi consumăm lapte și brânză de la ei de ceva vreme și mai cumpărăm și pentru prieteni când e cazul. Produsele sunt întotdeauna proaspete, cererea destul de mare nepermițând stocarea pe timp îndelungat a lactatelor făurite de Octavian.

De asemenea, Octavian ne-a primit la muls în gospodăria sa și este interesat să arate și celor curioși ce anume se întâmplă într-o stână urbană. Și tocmai de aceea vom mai apela la el cu siguranță pentru viitoarele evenimente practice pe care le vom organiza. Îi mulțumim din nou pe această cale!

Un litru de lapte de capră costă 5 RON, iar brânza telemea 20 RON.

Produsele le găsiți în micul magazin de pe strada Uzinei nr 5, din Râșnov, Brașov, sau, în caz că vă rătăciți, apelând cu încredere la numărul 0744 426 266

Gospodaria:

Rasnov, Brașov

Caută:

10 familii (20 persoane)

Telefon:

adopta pentru a vizualiza

Livrare:

brașov

Este mic producător

PRODUSE

lactate capră
ADOPTĂ ȚĂRAN!
Adauga comentariu
Adauga mesaj

DAN BORTEANU

As dori sa ?tiu cum ma pot înregistra ?i dac? pute?i trimite produse prin curier. Multumesc

Voronca Camelia

Buna ziua, livrati produse si in Brasov

Oprea Ramona

Buna ziua, Sunt interesata de produsele din lapte de vapra. As vrea sa vizitam ferma. Suntem din Brasov. Multumesc