ÎMPREUNĂ SALVĂM GOSPODĂRIILE DE SUBZISTENȚĂ
ȘI CONTRIBUIM LA ÎNSĂNĂTOȘIREA ORĂȘENILOR
Păstrăvăria lui Orban Ioan

Tot în satul Copăcel, județul Brașov, ne-am aventurat și la familia Orban, care de 6 ani se ocupă de o păstrăvărie spornică. Momentan ceea ce iese din păstrăvărie se duce în Moldova, însă tare frumos ar fi să putea crea un motor sustenabil, astfel încât produsele să ajungă cât mai aproape de locația cu pricina.

 La numărul de telefon 0722 971 532 vă răspunde Ioan, care vă poate oferi, chiar și în cantități mari, păstrăv proaspăt  afumat, dacă este cerere. Aveți șansa să cumpărați pește de la el și dacă dețineți un restaurant sau un magazin, afacerea lui Ioan fiind nu tocmai o gospodărie de subzistență, ci o gospodărie care s-a transformat într-o afacere prosperă.


Gospodaria:

Copacel, Brașov

Caută:

0 familii (0 persoane)

Telefon:

adopta pentru a vizualiza

Este mic producător

GALERIE FOTO

ADOPTĂ ȚĂRAN!
Adauga comentariu
Adauga mesaj

Monica Dragus

Livrati in Bucuresti?

Daniel Covalciuc

Buna seara ! Suntem o familie de romani care locuiesc in Suedia. Am dori sa gasim un fermier inRomania care ne poate livra urmatoarele produse sau cat mai multe din aceste produse. Vrem sa comandam cantitati mai Mari pentru 6 un an si sa le depozitam aici in Suedia unde avem un beci mare. Am dori ca dvs sa ne colectati alimentele si sa le transportati pana la autocarul cu marfa care va ajunge in Suedia. Ce ziceti a ti putea sa ne ajutati ? Este vorba de un buget maricel.