Gospodăria Culea

Locaţie: Râșnov, Jud. Brașov
Categoria: Mic Producător
Caută: 10 familii (20 persoane)
Livrare: Brașov

Produse: lactate capră

Faceți cunostintă cu familia Culea, o mană de oameni harnici care susțin cu toată dragostea o gospodărie fructuoasă, formată din câteva zeci de viețuitoare. Octavian este cel ce se ocupă de întreținerea celor 40 de capre din gospodărie, alături de câteva ajutoare de nădejde, care se îndeletnicesc cu arta mulsului și nu numai.

Caprele din gospodăria Culea ies zi de zi la păsunat pe meleaguri râșnovene. Ele dau în jur de 35 litri de lapte zilnic, din care Ocatvian face telemea proaspătă de capră. Noi consumăm lapte și branză de la ei de ceva vreme și mai cumpărăm și pentru prieteni când e cazul. Produsele sunt întotdeauna proaspete, cererea destul de mare nepermițând stocarea pe timp îndelungat a lactatelor făurite de Octavian.

De asemenea, Octavian ne-a primit la muls în gospodăria sa și este interesat să arate și celor curioși ce anume se intamplă într-o stană urbană. Și tocmai de aceea vom mai apela la el cu sigurantă pentru viitoarele evenimente practice pe care le vom organiza. Îi mulțumim din nou pe această cale!

Un litru de lapte de capră costă 5 RON, iar brânza telemea 20 RON.

Produsele le găsiti în micul magazin de pe strada Uzinei nr 5, din Râșnov, Brașov, sau, în caz că vă rătăciti, apelând cu încredere la numărul 0744 426 266.