Gospodăria Grădina Urșilor

Locaţie: Mogoșești, Iași
Categoria: Mic Producător
Caută: 30 familii (60 persoane)
Livrare: Iași

Produse: coș cu legume

Vă prezentăm astăzi, spre adoptare, o gospodărie mai specială, pe care am vizitat-o în călătoria noastră în județul Iași și care ne-a impresionat tare mult: Grădina Urșilor, din Mogoșești. Grădina nu este plină cu urși, ci cu fel de fel de bunătăți, care mai de care mai îmbietoare și mai gustoase. “Urșii” sunt foarte primitori și sunt în număr de cinci: doi mai mari și trei mai mici :-)

Claudiana și Vasile s-au întâlnit în timpul facultății, la Iași și, după ceva vreme, au decis să lase tumultul orașului în urmă și să se retragă undeva la țară, să-și crească copiii cu produse naturale 100%. Au găsit o grădină care i-a făcut pe prietenii lor să ridice o sprânceană, fiind în pantă și greu de lucrat. Însă Vasile și Claudiana, amândoi cu studii de specialitate, au știut foarte bine ce își doreau și grădina în pantă, neîngrijită, a devenit Grădina Urșilor, unde cresc acum de la fructe până la legume de tot felul, de la struguri până la năut, toate crescute și apărate de dăunători prin metode naturale: piatră vânătă și macerat de urzică.

Copiii, care inițial aveau alergii la mai toate alimentele, au reusit încet-încet să se vindece: “mâncarea sănătoasă acționează asupra cauzei, medicamentele asupra efectului” – ne-a spus mama lor. Mâncarea neprocesată, hrana chiar din curte, au facut minuni.

Din minunata Grădină a Urșilor puteți primi coșuri cu legume asortate, dar și cu fructe, în funcție de sezon: coșul cu legume cântărește cca. 10kg și conține în principal: cartofi, roșii, sfeclă roșie, morcovi, ceapă galbenă și roșie, usturoi, varză, dovlecei, păstăi. Totul costă 50 de lei, in care este inclusă și livrarea în orașul Iași. Gustul este excelent, am avut ocazia să le gustam și noi.

Orășenii interesați pot merge chiar ei să vadă cu ochii lor această minunată grădină, să-i cunoască pe cei care o cultivă cu atâta grijă și dragoste.

Claudiana și Vasile vă așteaptă cu drag, doar să le dați un telefon la numărul 0741012613.